Hvorfor forvente dig det umulige, istedet for det mulige? – sådan kom jeg ud af nervesmerte & handicap.

Skærmbillede 2014-07-27 kl. 19.00.13

To fotos, samme mig.

Det til venstre er sommer 2013. Jeg havde taget turen i kørestolen hen over sandet, for at komme til vandet. Stor triumf!!

Det til højre er sommer 2014. Jeg har gået hen over sandet, og sat mig stenene  vandet plasker op på mine tæer! Giga triumf!

 

Siden jeg offentliggjorde i fredags, at jeg har fundet ud af, at hele mig selv ud af det nervesmerte helvede, som lægerne havde gjort alt deres bedste for at befri mig for, har jeg selvklart fået en del henvendelser (indlægget er her!).

For mange vil så gerne have hjælp eller råd til, hvordan de selv kan opnå samme succes.

 

Hvad gør du?

Vi er opdragede til at tro på muligheder inden for visse rammer. Og til at forsikre os om, at det vi tro på er beviseligt. Hvilket i sig selv jo er helt absurd – jeg mener, at tro på noget er jo netop fordi det ikke kan bevises!

Men hvad langt værre er, så er vi ofte så bange for at undersøge noget af det, som ligger uden for de anerkendte rammer. Det er som om vi er så bange for at undersøge det, fordi vi jo har lært at det ikke virker – eller det er umuligt. Hvordan skal vi kunne vide det, hvis ikke vi tør undersøge det?

 

Frygt holder os tilbage fra rigtigt meget, og jeg er slet ikke i tvivl om, at frygten handicapper os ift vor egen storhed! At vi lader os begrænse, af ‘Hvad nu hvis vingerne ikke bærer… Det lader sig ikke gøre… Umuligt!’ og så videre. Du kender sikkert selv alle de tanker!

Alle de tanker der handler om; hvorfor man ikke er god nok, kan nok, vil lykkes, er umulig, er forkert – og intet fungerer overhovedet!

 

Vi mennesker vælger, ubevidst, at tænke negativt om os selv – oven i købet på forhånd!

Vi vælger at  forvente det værste om og fra os selv!

Det er i sig selv det mest fatale vi kan gøre!

Hvorfor vælger vi ikke i stedet at tænke; jeg kan! Jeg vil! Jeg er et lys! jeg er elskelig! jeg har uendelige muligheder! Jeg gør det! Jeg kan alt hvad jeg vil!

 

Vi anslås til at tænke 60.000 tanker dagligt! Det er mange tanker, og det er mange gange dagligt vi kan slå os selv i hovedet – hvor vi i stedet kan vælge at løfte os selv i succes og lys!

Tag selv en hurtig test;

Er jeg bekymret for noget pt?

 

Ofte så har vi de negative forventninger, fordi vi har oplevet en skuffelse engang.

Den klassiske er kæreste-sorger. Man tør ikke åbne sig for et andet menneske, fordi man kan blive såret igen.

Nå, ja, det kan man jo – men hvorfor skulle man nødvendigvis blive det? Hvorfor forestille sig en ulykkelighed på forhånd, frem for at se sig selv lykkelig og elsket?

Hvorfor forvente en umulighed på forhånd, frem for en mulighed?

Ja der er en masser af gode forklaringer på, at vi  tænker negativt. Men vi kan faktisk vælge at gøre det anderledes!

 

Da jeg var 16 år, opdagede jeg det for første gang; hvor tungt jeg kunne lodde mig selv. Og jeg tænkte – hvis jeg kan komme så dybt ned i mørket hvor højt kan jeg så ikke komme op i lyset, ved brug af samme mængde energi? For det handler ikke om at slås mod noget. Kæmpe mod en sygdom, kæmpe mod et livsvilkår. Men det handler om at gå i fuld tillid med dit sande jeg. At opgive tanken om modstand, og i stedet samarbejde med dig selv, om at nå det særlige, du ønsker i dit liv.

 

Da jeg opdagede at jeg via meditation, kan bevæge mig ind i en bevidstheds tilstand, hvor jeg er smertefri og helt bevægelig, valgte jeg at lade ‘den stemning blive mig’, uden for den meditative tilstand. Og det er faktisk bare det jeg gør. Eller det passer jo ikke helt – jeg gør ingenting, tværom. Jeg lader mine tanker skabe dét jeg ønsker. Og det lykkes!

 

Med ønsket om bevidstheden om alt godt.

Love, O

 

 

 

 

 

 

 

 

  2 comments for “Hvorfor forvente dig det umulige, istedet for det mulige? – sådan kom jeg ud af nervesmerte & handicap.

 1. Anonym
  27. juli 2014 at 21:54

  Kære Odille,

  tak for din styrke og den vej du viser mig. Jeg blev ven med dig i vinters da jeg skulle have hjælp til at få hjem fra Monteboello. Jeg har siden fulgt dig. Jeg blev selv hjerneskadet for seks år siden, døde og vågnede op igen efter min mand havde reddet mig, jeg lå på hospitalet i fem en halv måned. var lige kommet ud af kørestolen, da jeg blev udskrevet. Siden hen har jeg brugt alle mine kræfter på at komme mig og er kommet meget langt, det har ikke været uden omkostninger, måtte for snart tre år siden vælge min datter Clara Liv Aurora fra, hvis jeg ville komme mig yderligere, lider af ekstrem lydfølsomhed, og ville ikke byde hende et liv hvor hun hele tiden skulle tage hensyn til mig. Hun bor hos sin skønne far. og vi har heldigvis et super samarbejde, så jeg kan se hende alt det jeg vil. Har været uden bolig da hun og jeg flyttede tilbage til københavn sidste år i november, har nu fået en lejlighed jeg skal ud og hente nøglerne til den i morgen. Jeg regner med at min anke mod københavns kommune giver mig fuldmagt til et ophold på center for hjerneskadede, er kommet mig så meget, mangler bare det sidste stykke. der er det jeg tænkte at du måske kan lærer mig noget. Hvis du vil det hører jeg meget gerne fradig. kh. MonteBello (navnet er skjult af Odile!!)

  • Odile
   28. juli 2014 at 17:36

   Kære MonteBello-ven.

   Tusinde tak for din mail – det er godt at der er fremgang! Det er ved at fokuserer på fremgangen at kræfterne kommer til dit fortsatte liv.

   Jeg har tilladt mig at fjerne dit navn og email adresse, før kommentarer ligges ind på min side, for at beskytte dig. Men samtidig er din livsfortælling også meget vigtig for andre synes jeg, og derfor er den hvor den kan læses.

   Du spørger om jeg kan hjælpe dig. Ja det tror jeg, at jeg kan.
   Det som jeg lige kan sige er, at jeg planlægger nogle forløb mindre grupper, hvor man kan arbejde med sig selv, men med fokus at nå sine mål, sine ønsker, sine egne kræfter – at optimere sit liv, uanset hvor man kommer fra, med hvilken historie. Når jeg har det planlagt vil jeg offentliggøre dato, priser og alt praktisk – bla via min Hjertebreve (Nyhedsbreve), og på FB og på min website.
   Jeg vil også begynde at holde foredrag såsnart det er muligt!
   Og det vil også handle om at inpspirere andre via mine private og prof erfaringer og viden mm.
   Det kan jeg i hvert fald gøre her og nu.

   Hvis du ønsker helt individuelle sessions med mig, hvor vi basalt set arbejder med samme fokuseren – meditation, fred, glæde, så kan du også booke mig til det.

   Jeg er netop kommet på benene igen og skal opstarte min virksomhed fra bunden igen – og derfor skal jeg først nu til at finde sted ud af alt praktisk. Og ved nogle individuelle sessions starter jeg med at komme hos folk privat.

   Jeg ønsker at du får ro og fred og kommer til dine mål!
   Og jeg ønsker for din datter at hun kan nyde sin elskede mor, sådan som livet er for jer nu,

   De kærligste tanker
   Odile

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube