Tør du stå ved at du er spirituel og intuitiv? Eller går du og fedter lidt med det, fordi du er bange for, at det er for ‘langhåret’?

Klokken er kun lige omkring fire om eftermiddagen, men jeg sidder næsten og savler af bare træthed.
Mine øjne bimler mod hinanden, men jeg lader fingrene selv finde vej hen over tastaturet.
Min hjerne er blød som den havregrød jeg spiser nogen gange, når det er, jeg husker på man skal være sund. Mit hjerte søbber rundt i sin egen herlighed og loftet er himmelhøjt.
Jeg har endnu igen haft en af de der lyksalige dage, hvor jeg er blevet smurt ind i kloge indblik og ord, fra andres liv. Så meget bekræftelse ved at høre at andre også lever deres liv i fuld overensstemmelse – i alignment – med hvem de er. Og måske har jeg opdaget at der er en trend i gang, hvor der vi godt kan sige spiritualitet og intuition, uden at risikere at blive brændt på bålet iført lilla ble. Måske er der ingen trend?!

Det også lige meget, for lige i dag, var der tilstrækkeligt mange mennesker samlet under et fælles mål; at lære at lave business, på den helt intuitive måde!

Derfor trippede jeg på krykker her i morges, hen til ‘Kulturstaldene’ på Onkel Dannys Plads, for at deltage i en mini-workshop med Carolina Bjørk.

Hun er mig et nyt bekendtskab, og som altid når jeg bliver optaget af noget hidtil ukendt, men dybt fascinerende, bruger jeg meget energi på at sætte mig ind i hvad det er. Jeg havde derfor bl.a. hørt et af Carolinas webinarer, og fået en gratis video, da jeg meldte mig til hendes nyhedsbrev (og har i øvrigt lært i dag, at det er en god ide, at give dig en gave, hvis du melder dig på mit Hjertebrev = nyhedsbrev! Dét har jeg jo ikke gjort! Men til gengæld lover jeg dig, at mine Hjertebreve vil indeholde gode råd, vejledning og til tider små øvelser, der kan hjælpe dig til et endnu bedre liv!)

Og jeg var bare superglad over, at skulle ind og høre hendes budskaber om hvordan hun har lavet sin fede business, og hvordan hun ‘mentorerer’ (kan man sige det? Don’t know, men det gør jeg så!) andre til at balancere glade i dem selv  og deres virksomheder.

Og bedst som jeg nedlægger Halmtorvet, hører jeg et Hej! En fin kvindestemme og tydeligvis en der gerne ville mig. Jeg drejer om, og lige der, står det sødeste væsen, min veninde Charlotte. Danmarks første blogger. Hun er bare så meget indbegrebet af et skrivende menneske. Blogger, forfatter, skribent.

– Wauw! Jeg tænkte netop på dig i morges! udbryder jeg, og gennemskylles af varme ved gensynet.

– Og jeg tænkte også på dig! smiler hun til øjnene bliver til klare blå sprækker. Så fortsætter hun:

– Skal du hen til…

– Carolina Bjørk!? afbryder jeg og griner.

– Du er altid der, når de gode og spændende ting sker!

(Ja tak, det skulle Charlotte i den grad få ret i! Det blev for ind i himlen, en af de helt gode dage!)

 

Så spadserer vi den sidste lille stykke sammen. Jeg er bare så heldig! tænker jeg, at Charlotte også lige er her, og vi kan sidde sammen og få snakket lidt ´hvor er du og hvordan går det med..´ Jeg nyder altid Charlottes selskab, og sender et stille tak! opad, og mindes hvordan jeg lige da jeg stod op, lavede den der med: *Jeg-tager-mod-alle-gode-mennesker-i-dag*.

 

Miniworkshoppen var, som nok forstået, helt igennem præcis sådan som jeg havde ønsket mig den! Jeg vidste det meste om det Carolina ville tale om, men hør nu her! Jeg har ligesom også trevlet hendes materiale igennem de sidste par måneder, så hvordan skulle kvinden dog have lavet noget jeg ikke havde hørt? Nej vel! Hun er præcist så autentisk og nærværende som jeg håbede. Og jo, det som jeg særligt godt kunne lide at opleve med hende var, at hun er i stand til at tage imod uden at det sætter sig til noget personligt fnidder. Fx. hvis jeg nu sagde til hende: ‘Åh, dét synes jeg slet ikke er noget jeg kan bruge, det du taler om!’ Så ville hun tage imod det og sige okay. Jamen sådan er det så – uden at det skulle blive en følelsesmæssigt elefant at sluge. Det kan jeg så godt li´! At mærke mennesker når de er autentiske – ahhh! Så meget lettere at forholde sig til. Og det jeg fik med mig, var den der sødme der følger med, når man mærker bekræftelsen i; ‘Ja, jeg er præcist på rette vej! Ja, jeg gør tingene på min helt egen måde, og ja, jeg er sikker på, der vil komme folk til mig, for at høre hvad jeg har på hjertet.’

 

Hjemme igen, landede jeg  – fordi jeg fulgte min intuition hele vejen hen til skrivebordet – foran Mac´en og startede på en helt ny bog. Ideen kom til mig i weekenden, og nu skulle der bare knækkes hul på den første side. Efter at have skrevet et par sider, ender jeg op i den tilstand som forklaret herover. Udsplattet af lykkelig skabelse og fuld kontakt til intuitionen.

 

Nu skulle jeg selvfølgelig have haft et selfi af mig og Charlotte, Carolina og jeg og… Men jeg er bare slet ikke så tjekket og det er måske uheldigt for min markedsføring.

 

Jeg håber du har nydt at dele dagen med mig, gennem mine skrevne ord. Endnu mere håber jeg du har haft en lige så givende dag som jeg!

 

Du er så velkommen til at sende mig en kommentar.

 

 

 

 

  2 comments for “Tør du stå ved at du er spirituel og intuitiv? Eller går du og fedter lidt med det, fordi du er bange for, at det er for ‘langhåret’?

 1. 20. maj 2014 at 06:22

  Ja! Jeg fedter! Men det sniger sig alligevel ind på mig… Spiritualitet, intuition… Kald det hvad du vil. Flere og flere følelser dukker op, mavefornemmelse hvisker ikke mere, men RÅBER højlydt… Og den slags kloge ord du lige har serveret, popper op mere og mere i det digitale rum…
  Men hvor er det svært for mig ikke at lade frygten tage over og styre. Alle kulturskabte fordomme og “skal & bør” vælter ind over mig med stor kraft.
  Jeg har sådan lyst til at kaste alle hæmninger overbord og gå i gang som selvstændig igen…. Måske kom jeg lige et lille skridt nærmere nu, på grund af dine ord og en levende reminder om en FANTASTISK workshop med Carolina! Tak for det!!!

  • admin
   20. maj 2014 at 14:27

   Uh så dejligt at læse din kommentar! Fordi du viser og lige her og nu, at du står ved din spiritualitet! Så når du kan gøre det her, kan du gøre det anywhere – anytime! Jeg synes du gør det strålende!! Love, O

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube