Ser klart og helt tæt på.

Det at være klarseer og have stærk kontakt og spirituelle funktioner til og i andre dimensioner og bevidstheder, kræver af og til overmenneskelige kræfter.

 

Lige så vel som det fysiske liv byder på en masse forskellige oplevelser, fra stor glæde til dyb sorg, er også det spirituelle liv, en lang perlerække af erfaringer og oplevelser, der bringer både stor indsigt og store spørgsmål, stor glæde og stor dybde.  Blot i en anden og meget forstærket udgave.

 

Mange clairvoyante siger, at de ikke kan ’se på’ dem selv. At de altså ikke kan se ind i deres egen fremtid, eller se hvad det er for en lære, de skal tage ind når de oplever kriser og andet.

Sådan er det ikke for mig.

 

Jeg har altid kunnet se eller mærke, når noget skulle ske, helt inde i det private rum.

Det kan vare alt fra nogle timer, til dage, førend der sker en forløsning.

I den tid er jeg i en helt særlig rastløshed, som jeg må prøve at bremse ned, fordi jeg ved, intet kan forhindre eller omdirigere, det som skal ske. Forløsningen kommer først, når den hændelse jeg kan mærke er på vej, at den sker. Jeg er supersensitiv i den tid det står på, og fornemmer alt på en helt anden måde, end ellers.

Det skete igen her, da min søn blev akut indlagt, da hans nyrer satte ud.

Et par dage forinden havde jeg et meget stærkt syn, hvor jeg så det hele ske meget præcist.

Hvad gør jeg så?

Hånden på hjertet, da det handlede om min søn i sidste uge, håbede jeg, og prøvede at overbevise mig selv om,  at det blot var frygt. At det var mine egne projektioner, der kom op som syn. At det var angsten for at miste min søn, og at det ikke er et klarsyn.

To kollegaer/seere melder ud, at han intet fejler.

 

Tilbage er der kun, at forsøge at rumme det. Synet eller følelserne som jeg på det tidspunkt ikke vil anerkende som et klarsyn. Det vil være fuldstændigt uacceptabelt, at dele det med min mand, for så skulle han også gå med en viden og frygt han intet kan gøre noget ved.

For som sagt, der er ingen mulig magt, der kan forhindre det der skal ske, i at ske.

 

Og det var jo et syn.

Lige så magtesløs man er som forælder til sin alvorlige syge datter eller søn, lige så magtesløs er jeg som seer, overfor de skæbner, der udfolder sig for mine sanser.

På samme måde jeg som forælder må lære at rumme, acceptere, at der intet er jeg kan gøre, for at fjerne sygdommen. Eller overtage den eller gøre den mindre farlig og alvorlig, på samme måde må jeg som seer rumme, at det jeg ser, er noget jeg skal bære og vide om. Af og til er det viden jeg aldrig kommer til at dele med andre. Fordi den viden vil gøre mere skade end gavn.

Jeg prøver altså at vide det jeg ved, og som ingen andre ved. Det er en konstant læring, for der kommer hele tiden nye indsigter, ny viden og nye erfaringer.

 

Når det så handler om min søn, skal jeg samtidig gøre alt det jeg skal og kan, for at hjælpe ham til at klare hans vilkår.

 

Dagene på Riget er altid anderledes end noget andet. Og jeg finder stor ro ved at gå ind i kirken.

 

Skærmbillede 2015-03-06 kl. 10.05.17

 

Mine tanker er som regel meget fragmenterede, når vi er indlagt, og sværmer om det mest primære; næste undersøgelse, næste medicin-givning, næste blodrøve, næste samtale, – om at være dér, midt i det hele. Uden for tiden, i et rum af sit eget, sammen med ham.

At komme ned i kirken bliver et sted, hvor mine tanker faktisk kan samle sig lidt. Nok til at jeg får lidt kræfter, inden jeg går op på 6. sal igen. Som en kop latte fra 7/11, kan være mirakuløs, når man er låst inde på en hospitalsstue.

 

Det som er aller-aller-sværest for mig, i det her, det er, at give slip på ham.

Ja, give slip. Ikke holde krampagtigt fast. For jeg har reelt  ingen kontrol over min søns liv.

Så jeg må slippe illusionen om, at fordi jeg har båret ham og født ham, at han så er min. Vide sådan på helt på hverdagsplanet, og ikke kun i rørstrømske stunder, når han har vejret krisen af, at ‘vi alle kun låner hinanden’.

Det er så let, at sige de rigtige ord . men kan være så udfordrende, så det sprøjter med blod, sved og tårer, når det skal leves ned i mindste detalje.

Jeg må værdsætte at jeg er så heldig, at have båret ham og født ham. At have været hans mor i hele hans opvækst. Og elske at være det. Og være taknemmelig for, at han holder fast i mig, stadig.

Bare elske ham alt det jeg kan og bestræbe mig på, at det jeg sender til ham også føles som kærlighed. Og ikke føles som bekymring eller frygt for, hvordan han nu skal klare sig.

Han har ikke brug for min bekymring eller frygt. Han har brug for min tillid til hans evner, til hans valg og hans liv.

 

Kan jeg så det?

Prøv at spørge mig om et års tid. Eller et halvt. Når det for alvor er virkelig hverdag, og bevidstheden om alvorlig sygdom har forputtet sig ind mellem morgenstress og diskussioner om hvad en teenager må og ikke må. For sin mor og far.

Damn, det er så svært. Så svært at det næsten føles umenneskeligt. Men synet viste klart og nøgternt; jeg har ingen magt over mine børns liv, men jeg har magt over, hvordan jeg er tilstede i deres liv.

 

Ja, kan du ikke spørge mig om et halvt års tid? For jeg tror faktisk ikke jeg lige magter, at ku se det for mig lige pt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  4 comments for “Ser klart og helt tæt på.

 1. 11. marts 2015 at 21:07

  Kæreste Odile,
  som altid rører du mit hjerte. Jeg er slet ikke god nok til at tage mig tid og skrive tak for indlæg, men de oplyser, lærer og beriger mig meget.
  Under denne tekst fik jeg lige et syn på dine skrivelser. Det er tekster som denne, du vil få mulighed for, at få trykt i en form som “dagbog”. De skal ikke omskrives eller forklares yderligere, men tages som nuet’s virkelighed og kraft, med din store råstyrke. De vil lande så smukt hos mennesker med ny spirituel interesse og alle andre kan spejle sig i dit virke.
  Mange varme knus og tanker Karen Svendsen

  • Odile
   12. marts 2015 at 08:18

   Kære Karen.

   Tusind tak fordi du svarer, og endda så smukt. Tak.
   Og også tak for dit syn – det er dejligt at du deler. Og ja, det stemmer overens med det jeg selv ønsker, fornemmer og arbejder hen mod. Så tak! det er mig en stor stor glæde, at kunne skrive og holde mit hjerte frit – og så samtidig opleve, at andre også kan bruge mit skriveri til noget konstruktivt.
   Big love, O

 2. 12. marts 2015 at 09:21

  Kære Odile. Så smukt og stærkt – og sårbart at læse. Og en både stærk og sårbar og klar erkendelse at den magt vi har – er over hvordan vi er tilstede i det liv vi har. I det liv vores børn har. I de udfordringer og kampe -og sejre og glæder- de går igennem. Jeg henter meget styrke i gennem Byron Katies “The Work”, når jeg er særlig udfordret i forhold til at rumme frygten – og samtidig være der- nærværende, kærlig, tryg. Du kender sikkert metoden. Hvis du trænger til støtte, så er jeg en erfaren The Work facilitator- og du kan bare skrive/ ringe. Det er utroligt berigende at læse om dine tanker og spirituelle nærvær i dit liv. Tak <3 <3

  • Odile
   18. marts 2015 at 09:33

   Kære Kerstin.

   Jeg kan godt forstå at du er glad for Byron Katie´s The Work, for det er vitterlig et meget powerfuldt redskab til på en meget enkel og hurtig måde, at få klarlagt og ‘af-lagt’ div frustrationer og/eller issues man kan komme ind i.
   Jeg prøvede det for en del år tilbage, hvor jeg havde fået en pris for mit arbejde, og en del af prisen inkluderede også nogle behandlinger. Der prøvede jeg så The Work og var helt på numsen over , hvor enkelt det er.

   Og tusind tak for din meget fine ord – de er dejlige at modtage. Meget bevægende og jeg lader det hele bosætte sig i mit hjerte. tak, Kerstin.

   Big love, O

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube