Nyt år – nye muligheder – nyt nu!

Skærmbillede 2016-01-03 17.51.24

Et helt nyudklækket år ligger for os. Klar til at bruge taget i brug. Blive elsket og bedåret, Blive skældt ud, revet i stykker, nedgjort og lagt for had. Blive sløset med og tøset med, sat i kasser og blogget med. Blive beundret og begæret, forsmået og forstørret, lyst op og lagt i skygger. Blive forstået og total misforstået. Blive lykkens pamfilius, blive spået om. Blive glemt, forsinket og længtes efter. Blive sunget om, blive vundet og genfundet. Blive respekteret, fortæret og forbrugt. Blive dit år og mit år, vores og deres år.

Der er så meget vi kan gøre med det nye år og med livet. Vi kan også lade være og bare lade det drive afsted mens vi ser på.
Det gider jeg ikke – at se på kun! Jeg vil indløse mine drømme og ambitioner som til nøjagtighed ligner dem jeg satte mig for, som ganske lille barn. Hey, det er dem!
Der har altid været en genkendelig og synlig rød tråd i mit liv; ikke kun den røde tråd jeg klæder mig i. Det er den jeg taler om, skriver om. Lader andre tage fat i, når de selv har mistet deres for en stund.

Jeg bare glæder mig over det nye år som allerede er taget i brug; der er så meget jeg gerne vil dele. Om det er bare dig og mig, eller om det er dig og mig og alle de andre på samme tid.

Som det her arrangement, det første offentlige jeg laver i det dugfriske år, til at varme os på mens det fryser uden for. https://www.facebook.com/events/1554443354845963/

Eller andre arrangementer; foredrag både åbne for alle og bookede for de få. Samtaler med mennesker der har brug for det særlige rum der åbnes når vi tør og når vi vil det.
Der er så meget vi kan gøre med det liv – med det nye år.
Personligt vil jeg gøre mit ypperste for at være helt i den røde tråd og du er hjertelig velkommen i centrum af mit nærvær.

Love.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube