Nu er jeg klar!

                                                          
Skærmbillede 2014-08-27 kl. 21.25.42

Nu har jeg endelig fattet det! Endelig! Der er ingen skydække eller slør over mit udsyn, når jeg retter det mod mig selv og mit ’hvad er det der ikke virker’!

Mine sidste uges blogindlæg har jeg skrevet uden filter (faktisk har jeg en mappe liggende på min Mac, hvor jeg gemmer kladderne – og den mappe er kaldt Uden Filter). Jeg har skiftet alle de smarte og comme il faut anno dagens moderne branding og sælger-strategier ud, for bare at være mig!

Skrive som jeg skriver uden at tænke i, hvordan er det nu folk gerne vil sælges ting og sager. Skrive som det menneske jeg er, med det jeg er optaget af, og det som jeg ved, er værd at sælge videre til mennesker, der ligesom jeg, reflekterer og søger at udvikle sig, mere og mere og mere.

Jeg begyndte at pippe om min spiritualitet, og ja, det var at pippe! Kun! Eller det var det, indtil jeg skrev indlægget. For jeg troede faktisk, på en sådan bagvendt eller kludret måde, at jeg jo havde fortalt verden,:

  • Hallo! Jeg er seer, og jeg kan bevæge mig ind i diverse bevidstheder og tider. Og ja omsat til danske betyder det; jeg kan se ind i dit liv, både nutidige, fortidige og fremtidige. Jeg se og kommunikere med din guide/skytengle/din sjæl på dets højere plan, og med afdøde. Jeg er hjerteåbner og bevæger mig i healerenergier. Og ja, der er så meget mellem det (naturvidenskabelige beviselige) vi normalt bevæger os i, og de frekvenser og vibrationer, der også er vor virkelighed.

 

Men det havde jeg jo ikke! Jeg havde lurepasset med det, og lidt sagt det, lidt her og der, men på min hjemmeside, beskrev jeg kun mine 1:1 sessions, som rent psykoterapeutiske. Intet spirituelt dér! Og der skulle faktisk tikke en mail ind forleden fra en kvinde, som jeg tidligere har givet vejledning, hvor hun skriver, at det undrer hende, at hun intetsteds kan læse, at man kan booke mig til spirituelle sessions – trods den meget klare opfattelse hun havde haft, da jeg vejledte hende at det hun fik, var noget der kom et andetsteds fra end bare fra mig!

WoW! Odile, vågn op! Stå ved alt ved dig selv! Også offentligt! Stå ved dit lys, ikke kun for de få, eller i din private.

 

Jeg har været så optaget af, ikke at kunne forklare mig. Ikke at kunne forklare hvorfor jeg kan det jeg kan. Hvordan det kan være nogen kan noget andre ikke kan? Når man ikke kan bevise det, hvordan kan det så alligevel eksistere og alt det. Og jeg har gået mod min egen sande værdi, ved ikke at fortælle om, hvordan jeg lever i forskellige bevidstheder og hvordan jeg hele tiden søger at udvide og udvikle mine bevidstheder.

 

Nu ved jeg, at det jeg vil det er, at leve fuldt ud – privat og professionelt – i og med de energier, i de vibrationer, med den enorme indsigt og adgang til viden og med al den mulighed for enormt, næsten umuligt at begribe for os i jordisk tilstand, viden og udvikling der er os tilgængeligt. Der er så meget mere, end vi opdrages kulturelt til at kunne rumme. Og jo er videnskaben heldigvis ved at følge med, og kan bevise det mange tusinde millioner af mennesker kloden over, har oplevet igen og igen.

 

Så ja, nu er det på tide, at jeg får skrevet ind på min website, at ja, jeg kan bookes til spirituel guidance, udvikling, sparring, indblik, klarsyn, healing og meget mere. Nul mere usynlighed!

 

Tak fordi du læser med. Jeg mærker meget tydeligt dit nærvær.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube