‘Kun med hjertet kan man se rigtigt’ sir Den Lille Prins.

I dage hvor mange af os måske mest at alt har lyst til, at lukke øjnene hårdt i, for så at åbne dem igen, og opdage, at det  heldigvis blot var en ond drøm, vælger jeg at skærpe mit fokus på at se (med ro) igen. Det er sorgens dage, og dagligdagen kan synes så fuld af petitesser og selvoptagethed, når man ved hvor stort et tab familier bærer efter weekendens tragedier.

 

Alligevel vælger jeg at fortsætte med at blogge om det, som også er med i livet, her hos os.

Jeg er nu klar til at starte mit eksperiment for alvor; eksperimentet ‘Healing af mit grå stær‘.

Og du kan følge med fra starten af mit nye healingseksperiment!

 

 

Det vil blot være et kort oprids af, hvordan min healingsproces kickstartes.

 

Lige nu sidder jeg og skriver med brillerne fra foto´et på.Skærmbillede 2015-02-18 kl. 16.53.45

 

Pinhole-briller. Dem vil jeg forklare mere om i senere blogindlæg. Men jeg har ventet nogle uger på at få dem hjem fra Kina, hvor de var s.å. billige (nogle mener så kvaliteten er so and so – især dem som sælger dem til anden pris, men jeg er nu frisk på, at teste de billige).

 

Datteren har også fået et par! Hvorfor? Det skriver jeg om ved senere lejlighed!

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 16.59.13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og endelig er også bogen ‘Bedre syn’ af Martin Brofman også landet på skrivebordet. Jubii!

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 16.20.30

Den var jeg så småt gået i gang med, men så ramte weekendens rå og farlige virkelighed os alle, og jeg har ærligt talt ikke kunnet koncentrere mig om at læse.

Så derfor; det får du også meget mere om i kommende bogindlæg.

 

Tak for nu – jeg glæder mig over at du er med. Og det vil vøre så fantastisk, om du også vil eksperimentere sammen med mig – og komme med dine erfaringer. Og hvis ikke du er i den situation at have behov for at lade dit syn falde tilbage i balance, så kommenter nu allligevel gerne – du har sikkert nogle gode tanker og bud du kan dele med os alle.

 

Husk at se hinanden , så vi alle mærker vi er betydningsfulde.

Big love, one love.

 

  1 comment for “‘Kun med hjertet kan man se rigtigt’ sir Den Lille Prins.

  1. Mette Bekholm
    18. februar 2015 at 17:25

    Hej Odile

    Spændende – vil du fortælle , Hvad brillerne koster? Og hvor på nettet at man kan købe dem?

    KH. Mette

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube