Hjælp! til at komme videre efter deling af intime foto på internettet.

SECRET CIRCLE

                                                      unikt terapeutisk tilbud til dig, der har fået delt intime foto!

 

Til dig, der har oplevet hvordan dit liv forandrede sig i samme øjeblik, du blev udstillet på nettet. Hvordan det har ændret dit sociale liv, dit uddannelses- eller arbejdsliv, din personlighed, men også dine relationer og rigtig meget din tillid. Både din selvtillid og din tillid til omverdenen.

 

Secret Circle

handler om at du får din selvtillid og tillid igen. Og gøre dig fri af skammen. Her kan du være sammen med 3-5 andre jævnaldrende unge piger, der også har oplevet at få delt intime foto på internettet, i en fortrolig og terapeutisk gruppe. Jeg er der for at sikre, at du får både plads til udtrykke og udvikle dig samt får dine grænser på plads i dig. I nærværet med de andre piger, vil du mærke en power vokse i dig.

Før du starter i gruppen, kommer du ind til en start-session med mig, for at sikre din tryghed og at du kommer ind i den gruppe, som du er parat til.

 

Secret Circle- gruppen

Grupperne sammensættes efter alder; de yngste piger (op til 15 år) har deres gruppe og de ældre teenagere (over 15 år) har også deres.

 

 Hvorfor hedder det Secret Circle?

For at sikre tillid og fortrolighed har alle i gruppen tavshedspligt om hinanden. Jeg har endda en særlig skærpet tavshedspligt. For at der også kan være ro og tryghed i gruppen, vil den være lukket for tilgang af nye medlemmer, når først gruppen er startet.

Jeg vil altid være tilstede under gruppe-sessions og du kan altid kontakte mig efter behov mellem sessions. Jeg er din garanti for det går professionelt til.

 

Hvordan og hvornår?

En gruppe består af min. tre medlemmer, der mødes hver 14. dag, kl. 18.30 – 20.30 (eller 21.00 alt efter gruppens størrelse).

Hver gang på en fastlagt ugedag og forløbet varer min. 3 måneder. Når de tre måneder er gået, tager vi stilling til i gruppen, om der er behov for forlængelse.

Vi mødes på Frederiksberg i en hyggelig lille praksis; der vil være lidt snack og drikkelse, der ikke forstyrrer snakken.

 

Kan jeg få individuelle sessions også?

Hvis du ønsker at være i et individuelt forløb samtidig med, før eller efter gruppe-forløbet, er det noget vi aftaler indbyrdes.

 

Hvad med mine forældre?

Til dig som er under 15, har du brug for dine forældres accept af, at du er med i gruppen.

Uanset hvilken alder du har, kan dine forældre være (meget) vigtige for dig i din proces. Derfor er dine forældre velkomne i familieterapi eller -rådgivning, sammen med dig.

 

Til dig, som er forælder.

Som forældre til en ung der har oplevet det overgreb som deling af intim foto er, kan I stå rådvilde og gerne ville hjælpe jeres barn, men føle jer usikre på hvad I skal gøre. Jeg vil til enhver tid anbefale jer, at jeres datter kommer i terapeutiske samtaler. Det vil være forskelligt, fra ung til ung, i hvilket omfang jeres teenager ønsker at dele fortroligheder med jer. Når I vælger at lade jeres datter få professionel hjælp, vil I selvklart stadig bekymre jer og spekulere på, om I gør det rigtige for hende; I vil ofte have behov for at få information og rådgivning undervejs samtidig med I ønsker jeres datter har sit eget fortrolige rum. Jeg vil sammen med jeres datter sikre, at I får den information I behøver, for at I bedst muligt kan støtte hende, i den meget svære krise hun befinder sig i.

 

Hvad koster Secret Circle?

For at holde priserne nede, hvor så mange som muligt kan være med, er honoraret pr. session: 500 kr.

Honorar for start-session afhænger af den enkelte. Start-session varer 1 ¼ – 1 1 ½ time. Du vælger om du ønsker at tale med mig alene eller om dine forældre/ene af dine forælder, skal deltage.

Et individuelt forløb aftales til 6 gange á 1 time (klippekort), honoraret er; 5.000 kr. Dette forløb kan inkludere familieterapi eller rådgivning.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du og/eller dine forældre kan skrive til mig på mail kontakt@odile.dk.

Skriv eller ring på mobil 3064 3538

Så kan vi aftale en starts-session eller du/I kan høre mere.

 

Vil du/I gerne vide mere om mig, så er jeg at finde på:

Web: www.odile.dk.

Facebook: https://www.facebook.com/odile.poulsen

 

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig til at du får din styrke igen, så du ikke er bange for at gå ud blandt andre og at du føler dig tilpas med dig selv.

Kh – Odile.

 

 

Odile Poulsen. Psykoterapeut MPF* og forfatter.

Mariendalsvej 60, 2000 Frederiksberg. Cvr. 30306260.

 

*MPF = medlem af psykoterapeutforeningen. Din garanti for psykoterapeuten har min. 4 års uddannelse.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube