Helle for Helle! – hun skal nok sørge for, at vi får kærligheden at føle!

Nej, det er ikke politik, jeg er på vej ud i nu! Hvad du stemmer er din sag, bare du stemmer!!

Helle for Helle si´r jeg fordi jeg igen i dag, har haft en umanerlig fin dag.

Sammen med Helle.

 

Helle er en kvinde jeg for meget kort tid siden traf på en workshop hos Anders Gisselmann.

(Ja, ja, så tænker du nok, at hold da op, hvordan kan Odile møde så mange skønne mennesker hele tiden? Hvordan lader det sig gøre? Jeg synes dælme jeg render mest ind i kopier, frem for originaler. Idioter frem for inspiratorer. Hvad er det hun gør?

Svaret er yderst simpelt! Jeg åbner mig, hver dag for at modtage alle gode mennesker! Spreder armene ud, står og mærker helt ned i bunden af mit hjerte, hvor meget jeg elsker at tage imod alt det dejlige, gode mennesker har at give mig!

Det virker! Tro mig! Jeg mener, du kan jo ikke komme til skade ved selv at prøve det, vel? Prøv at gøre det hver morgen i lad os sige 3-4 uger. Og lad mig så høre, hvad du har oplevet! Skriv her! Eller smid en kommentar ind under dette indlæg! )

 

Jeg mødtes med Helle, igen i dag på Vesterbro. At holde møder på Vesterbro, det er en god vane jeg har tillagt mig. For der er mange helt-nede-på-jorden-cafeer og et væld af inspirerende mennesker, som smiler glad under den duvende sol. Så vi sad dér, Helle og jeg. På et fortov, rundt om et cafe bord med latte og litervis af vand med syrlig smag fra lime- og citronskriverne. Helle vælger at kalde en spade for en spade og spiritualitet for spiritualitet. Kærlighed er kærlighed og det skal ikke kaldes andet, for at blive mere salgsgangbart, og virksomhedsstrømlinet, når hun brager sit budskab ud over publikummer til hendes foredrag.

Helle ved hvad kærligheden er for en størrelse og hun elsker at få os alle til at føle den! Oh manner, hvor jeg fik den at føle i dag! Midt mellem udtrådte tyggegummi på fortovet, bagende sol, en bæk af stemmer der løb rundt om os og end gennem Istedgade, gav Helle mig både healing og klarsyn. Det bare susede gennem hende som en løbeild, der tog mere og mere fart, jo mere hun videregav mig beskeder.

Og hvad var det så hun gav mig af besked?

Sagt med få ord: ‘Det´nu! Start med at holde dine foredrag nu! Giv folk al den viden du har, alt det du har lært ved at leve. Alt det du har på hjertet – som er så præcist. Og så meget!’

 

Ja, tiden er nu. Tid til jeg holder foredrag.

– Om hvad? Så´en konkret..’ spørger du måske.

– Vil du ha´ et godt liv?

– Øh, ja selvfølgelig! vil du nok sige.

–  Det er emnet: Jeg vil ha´et godt liv!

 

 

  2 comments for “Helle for Helle! – hun skal nok sørge for, at vi får kærligheden at føle!

 1. Annette
  20. maj 2014 at 20:03

  dejligt det glæder jeg mig til, er ved at lave mit liv til et godt og dejligt liv, det sidste år har været hårdt, har lige læst din bog: Sirenesang, den er god, et selvpotræt? kh. Annette

 2. admin
  21. maj 2014 at 04:17

  Hej Annette.

  Det er godt at du gør dit liv godt! mange har oplevet hårde år, her i 2011/12/13, og der er mange der ligesom skal rejse sig igen. Og skabe det liv, de egentlig drømmer om. Og det er jo så skønt, at få den mulighed!

  Dejligt du har læst Sirenesang. Ja, den er meget selvbiografisk! Vidunderlig proces at udgive den. Der er en del der er omskrevet til fiktion, ikke handlingsmæssigt, men personer. Hvem der er hvem er skjult i forhold til virkeligheden. Ikke fordi jeg havde/har behov for at skjule nogen. Men en juridisk foranstaltning ved udgivelsen.

  Tak for din kommentar – dejligt at høre fra dig.
  Big love, O

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube