Foredrag på vej!

Kære alle.

Jeg skal til at planlægge foredrag. Og nu kan jeg virkelig ikke vente længere!
Og jeg har flere spændende emner på, jeg gerne vil tale om.
Lige nu har de her arbejdstitler.

1. Livskraft!
Trods mit helt ekstremt ualmindelige liv, får jeg igen og igen rejst mig og skaber glæde og stor kærlighed i livet. Du får et nært og klart indblik i, hvordan jeg har gjort det umulige, og inspiration til dit eget liv.

2. Vejen til frihed!
Der er altid et valg, uanset hvem vi er, hvad vi er i og hvor vi kommer fra. Livet uden frihed er intet liv for mig – derfor har jeg altid stræbt efter at skabe frihed i alt.
Er du parat til at være fri og leve i fred og glæde? Så kom og få et kickstart og reflektion under dette foredrag.

3. Hverdagsspiritualitet.
Det er intet hokus pokus, eller langhåret ved spiritualitet. Der er blot et konstant valg om, at lade sit indre lys være og bruge sig selv på sin absolut mest konstruktive måde, i stedet for at holde sig selv, og andre nede.

Hvad vil du gerne til foredrag med mig om?

  7 comments for “Foredrag på vej!

 1. majbritt frederiksen
  29. juli 2014 at 06:53

  Hej Odile …jeg kunne tænke mig et foredrag om , hvordan man gør meditation til en daglig vane og ikke blot en intention ?

  • Odile
   30. juli 2014 at 21:48

   KÆre Majbritt.

   Jeg tænker det kunne være to muligheder.
   1. hvis du kan samle en gruppe hvor du bor, på små 6–8 personer der gerne vil være i et gruppeforløb om meditation og selvudvikling, kan jeg skabe et særligt skræddersyet forløb til jer, hvor jeg kommer til jer. Det kan også være du kan samle en gruppe mennesker der gerne vil høre om det en enkelt gang, og så kan jeg komme til jer og tale. Eller kontakt mig, hvis du har andre ideer, eller tanker om det!
   Kærlligst
   Odile

 2. Birger Seiling Christensen
  29. juli 2014 at 07:28

  Hej Odile.

  Blev for 3 år siden udsat for en arbejdsulykke , der medførte , PTSD , med meget mere , konstante smerter i nakke ,ryg ,læn , hofter , ben , manglende følelser i mine lår ,,,,,, så ja hvordan forholder man sig til smertehelvede uden at gå ” istykker ” i hovedet ,,,, ????.

  Med stor respekt .

  Birger.

  • Odile
   30. juli 2014 at 21:45

   Kære Birger.

   Ja det er virkelig meget meget vanskeligt. Jeg valgte at bruge meditation. men hvis du har brug for noget fra mig, som fx foredrag, workshop jvor vi arbejder med de temaer. Eller måske du kan drage nytte af 1:1 samtaler med mig. Du er selvklart meget velkommen til at kontakte mig.I fald du ønsker at komme videre med nogle af mine tilbud, skriv til mig på kontakt@odile.dk, eller ring 3064 3538.
   Jeg ønsker det bedst for dig, og at du får ro og får vejen ud, ligesom jeg gjorde.
   Kærligst
   Odile

  • Odile
   1. august 2014 at 07:45

   Hej Birger.
   Ja det er i sig selv en ret ..hm, ja krævende proces på den ene side. For det som er tit sker, når et menneske har smerter, så er man hele tiden i smerterne. Især når de er så voldsomme som det du også beskriver. Og PTSD er også en proces som kører oven i den fysiske smerte. Så hvordan gør man? Jeg har brudt mine tanker, og dermed følelser – alt der handler om smerte og om andet som gør jeg får det skidt. Det er selvfølg meget let at sige, men det er faktisk også muligt at gøre. Jeg har valgt at blive bevidst om hver gang jeg tænker på en måde, der gør jeg får det dårligt, og dermed slipe psykisk uro, frygt etc som PTSD handler meget om. Mht den fysiske del, brugte jeg meditationen, og opdagede at her er en mulighed for at gå ind i en anden tilstand af bevidsthed, hvor hjernen ikke responderer på signalerne om smerte. Så det jeg vil sige det er; træn, træn, træn det. Desværre har jeg endnu ikke noget materiale om hvordan man kan træne eller hjælper en med at fastholde sin fokuseren væk. Du må kontakte mig igen, hvis du har behov.
   Med ønsket om god god ro til dig.
   KH Odile

 3. Lonnie Winkler
  29. juli 2014 at 17:02

  Jeg ville gerne høre om du har fået styr på smerter ? Jeg har selv nerveskader. Sidder i kørestol på 3die år. Især mine ben og hænder gør hamrende ondt. I foråret lå jeg 3 mdr i sengen 24/7. Havde kateter, men måtte gøre stort i en ble. Jeg blev stædig og fik rejst mig, men har svært ved at komme vidre. Du kommer vel ikke til Falster ? Jeg er 58 år og vejer nu 112 kg. Har tabt ca 25 kg i løbet af foråret, vil gerne tabe mere og har god opbakning af hjemmehjælp og ikke mindst mine børn. Tak for mange gode input og fantastiske historier. God vind Knuzz :)

  • Odile
   30. juli 2014 at 21:41

   Kære Lonnie·
   Js jeg har fået styr på smerterne.
   Hvis du er interesseret,kan du tilmelde dig HJertebreve. Det er mine nyhedsbreve og de koster ikke noget. I Hjertebrevene vil du få inspiration og tips til at løfte livet og finde andre gode gaver. Der til fx også være mine kalender, med hvilke arrangementer jeg planlægger; foredrag, workshops. webinarer, forløb for små grupper der ønsker selvudvikling og meget andet. Du kan tilmelde dig her: http://www.odile.dk/hjertebreve/

Comments are closed.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube