Foredrag

hængekøje foto sommer 2014

Foredragene:

 

Odile Poulsen holder sine populære foredrag ved intime arrangementer, på arbejdspladser, ved konferencer og kongresser både i ind-og udland og ved offentlige tilgængelige arrangementer.

 

 

 

 


 

 

 

 

På baggrund af så stor indsigt i menneskets muligheder og måder vi begrænser os selv på, har Odile Poulsen et stor spektrum af indgange til at tale om skabelsen af det gode liv.

Du får helt unikke foredrag med Odile, hvor du oplever Odiles væsen og anderledes måde at møde livet og verden og mennesker på.

Odile har haft et meget usædvanligt & helt ualmindeligt liv! Modsat af hvordan de fleste ville reagere, har Odile brugt de mest umenneskelige vilkår til at skabe sig selv, i den bedste udgave hun kunne forestille sig. Det er ikke tom kliché, når ordene selvudvikling og skabelse vha. tankernes enorme kraft, sættes på Odile.

Med de mange ekstreme vilkår, har Odile været ude i hver en afkrog af sig selv. Hun har oplevet og levet sammen med mennesker i alle deres facetter fra dyb psykopati til stor uselvisk kærlighed. Odile har levet i tilstande af stor sorg, svigt og smerte til ubetinget kærlighed og ubegrænset frihed. Det mærkes at Odiles livsglæde og kærlighed til mennesker er ægte. Og den får rig mulighed for at brede sig ud under hendes foredrag.

At opleve Odile er en unik mulighed for at opleve et menneske, der har gået vejen selv, så hverken ord som tilgivelse eller frihed, lyder tomme. Det er også derfor man vil opleve, at Odile kan møde alle på en helt unik måde; at hun ser mennesket – at hun forstår mennesker.

Odile har en række foredrag, og de er alle sammen en inspirerende mix af hendes eget liv og erfaringer, og den store faglige viden hun har fra sine mangeårige uddannelser & arbejde med mennesker, hendes livsfilosofi og masser af input til, hvordan du kan gøre de forandringer, og dén udvikling du ønsker i dit liv, i din hverdag. Det mærkes, at Odile ved, at vi med vor tanker vitterligt skaber nøjagtig det vi ønsker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    

                                                                 Livskraft

                                  – et foredrag om at gøre det umulige muligt!

 

Mød Odile Poulsen, der gang på gang har brudt med det man siger er umuligt!

Hendes liv er en utrolig beretning om at rejse sig, insistere på, at få et godt liv, allerede fra hun som barn, blev født ind til seksuelle overgreb og tortur. Hun har skabt sig selv som menneske, og har opnået utrolige nærmest mirakuløse resultater, gang på gang!

Sidste år blev Odile opgivet af læger, og havde til udsigt at sidde i kørestol og bruge krykker altid. En ødelagt rodnerve i ryggen havde sat hende stille fra den ene dag til den anden. Fra januar i år og til juni, helbredte Odile sig vha. meditation. Ved at stole fuldstændig på sin egen intuition og fokusere udelukkende på muligheder.

Hendes på så mange måder særligt usædvanlige liv, har skærpet hendes evne til at leve i stor glæde, taknemlighed og kærlighed. Og hun har i mange år hjulpet mange mennesker med at skabe en bedre hverdag.

Odile fortæller med stor glæde, intensitet, nærvær og åbenhed om, hvordan du kan skabe dét i dit liv, som du mangler eller længes efter. Du får inspiration og håb, konkrete muligheder, du kan bruge i dit eget liv. Og du opfordres til at, at leve efter hvem du virkelig er.

Hendes budskab er, at alle kan vi skabe glæde og lethed i vort liv. Det begynder lige så snart du vælger, at tage fuldt ansvar for dig selv.

 

 

 

                                                                     

 

 

                                                               

 

                                                               

 

 

 

Hvad andre siger om foredragene:

‘Meget inspirerede at høre på når hun med mega meget positivt energi drøner rundt og fortæller om hendes valg her i livet med både medgang og modgang. Smukt menneske’. Charlotte Knudsen

‘Tror du på mirakler? Det gør jeg. Odile er det smukkeste lysende eksempel på at de findes. Der er noget med du kan møde Odile i ugebladene i denne uge. Og onsdag i næste uge kommer Odile til Roskilde for at dele sin historie. Kommer du? Jeg gør. Jeg vil dældulme ikke gå glip af at møde et ægte levende mirakel’. Mie S. Brøner

‘Tak for en særlig berigende aften kære Odile. Hvor var det fantastisk at få lov til at høre og se dig. Det er en gave at kende dig. Jeg glæder mig til at læse din bog. Jeg blev lidt klogere og er vis på at du kan vise vejen for rigtig mange, der er strandet med helt unikke måde, talent og livserfaring.
Gurli Anker

‘Tak for en fantastisk berigende aften…..cyklede hjem med bobler og glæde i kroppen – så skønt at have mødt dig – et stort tak til den du er. Jette Rosborg.

‘Det var et super godt foredrag på Frederiksberg i går, du er så inspirerende og spændende at lytte til, må bare til at meditere mere på et seriøst plan. Alette O.S. Pedersen

‘Tak for det mest gribende foredrag/fortælling jeg længe har været til. Hvis ikke – nogensinde., Marietta

‘Tusind tak for en dejlig aften i Roskilde Jeg føler mig stadig fyldt op med dit engagement , livskloge ord og livsglæde. Tak for dejligt samvær til alle, der deltog!’ Bodil Larsen

‘Tak for din måde at give dig selv og dine erfaringer videre til os på. Det var medrivende og kunne sagtens have holdt mig fanget i mange flere timer. Dit foredrag burde være obligatorisk undervisning i alle landets skoler. Tænk, hvis vi kan lære kommende generationer den tilgang til livet, mange af os andre først har opdaget langt senere og efter en masse unødvendige dårlige oplevelser. Utrolig udstråling, du har’. Erling Pedersen
‘Tak for et utroligt veloplagt og godt foredrag.Nød hvert minut. Du giver meget og vi har bare at tage os sammen og komme igang med vores egen rejse. Tak for at du er dig’. Finn Bjerring.

‘Dejligt foredrag, som gav mig en masse at arbejde videre med. Tusind tak’ Doris Christensen.

‘Jeg har haft en fantastisk aften til dit foredrag Jeg kom uden at kende særlig meget til dig, men jeg fik en masse med hjem som jeg vil gå i gang med at bruge nu. Helt overvældende fra tudetøsen’ Ghita Rasmussen

‘Fantastisk inspirerende aften med Odile Poulsen om tankens kraft, positive tanker, meditation, vi er alle unikke – husk det kærlighed og karma til alle :-)) Ursu Smidth

‘Kære Odile! Tak for en skøn inspirerede aften som satte en masse positive tanker igang’. Kh. Tudetøserne

‘Jeg nød dit foredrag og synes faktisk det var for kort, på den gode måde kunne virkelig godt lide den intime stemning og dit nærvær der var mange ting du fortalte, som giver stof til eftertænksomhed, som jeg virkelig godt kan bruge i min hverdag. Rikke Staun.

‘Du er fantastisk og dit foredrag gik lige ind i hjertet….’ Pia Reuter

‘Det var en skøn aften i dit selskab i går Nærvær og masser af kærlighed, og tiden fløj afsted. Kunne sagtens have brugt en time eller mere på at lytte til dig, og alt det du har at byde på. Jeg er fuld af fascination og respekt for hvad du har fået ud af dit liv indtil nu, med den fortid du har. Du må være et stærkt menneske med en stærk vilje til livet De ting du sagde igår gik rent ind hos mig, og jeg vil fortsat prøve at holde mere af mig selv, og være god ved mig selv. Leve i nuet og nyde livet og kærligheden. Tak, Odile Poulsen, for en skøn aften og du er en meget smuk kvinde’ Litten H.Eriksen.

‘Du er en ganske enestående og bemærkelsværdig sjæl, vi gik lette, lyse og beriget derfra’ Susanne Lund.

‘Der var så meget kærlighed og magi i luften i går aftes. Nød at være der og nød at lytte til det du så smukt havde på hjertet og delte så smukt og kærligt med os. Jeg følte mig også i den grad mødt i mødet med dig, Odile. Din smukke sjæl strålede og du rørte os alle’ Vibeke Westervang.

‘Sad i toget hjem fra foredraget med skønne Odile og læste nogle ord af en mand jeg synes er ret klog, nemlig Kristian Leth. Han siger, at hvis noget er betydningsfuldt, så tror vi at det kan forklares, men hvis man prøver at forklare eller formidle det fantastiske man har oplevet, så mister det dets magi. Så jeg vil undlade at vove mig ud i forklaringer om hvad det er hende den skønne Odile hun kan for hun er i mine øjne magisk og jeg synes i selv skal tage ud og opleve hende hvis I får chancen. Vil kun sige så meget, at jeg efter det man hvis bedst kan kalde for en gedigen møgdag endte i det kærligste selskab. Tak Odile’ Thomas Bering.

‘Odile dit foredrag og du gik også lige i mit hjertedyb respekt for hvordan du har taklet dit liv og alt du har været igennem. Bruger selv meditation hver dag du til stor inspiration tak Christa Lindblad Larsen.

‘Det var en meget fantastisk, kærlig og tæt oplevelse kære Odile. Du strålede og spredte lys, håb og viden til os. Tusind tak smukke quinde’. Netka Elisbeth Bach

‘DU har forandret mit liv. Efter dit foredrag på min skole blev alting aldrig det samme igen.. På den gode måde!  Da jeg år efter læste dine bøger, så skete der en endnu større forandring.
Så tak for det! Tak for at sætte ord på det! Tak for dig!’ Elene Miellea Eden Nielsen

‘Mange mange tak for dit fantastiske foredrag, du formidlede til Virksomme Kvinder i Middelfart. Jeg har fået så meget respons på din tilstedeværelse at du tror det er løgn. Fantastisk du skal have så mange tak for det. Jeg ved at der mange afdelinger der vil prøve at få fat i dig, til andre former for foredrag i de forskellige afdelinger.
Der er mange efter de er kommet hjem, som har sendt en lille hilsen til mig, om at de har været meget eftertænksomme når de kom i ro i forhold til dit foredrag, så endnu engang mange tak for det, men også et kæmpe tak fordi du er dig.
Når jeg høre dit foredrag, så bliver jeg påvirket af dig og din historie, og sådan tror jeg det vil være hele livet igennem, når noget så stort har betydning’. Doris Mogensen.

 

Du kan kontakte Odile Poulsen hvis du ønsker at vide mere – eller ganske enkelt er klar til at booke et unikt foredrag.

 

Se foredragskalenderen her for åbne foredrag!

 

Det er også muligt, at få et helt skræddersyet foredrag til præcist virksomheden, eventet, begivenheden, konferencen, høringen mfl.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube