Big time selvhealing – nu med bonuseffekt!!

Som du nok ved (hvis ikke, så kan du få det, at vide her) healede jeg mig selv ud af kørestol og kroniske ryg-nervesmerter, vha. meditation.

Og har det glimrende i dag. Jeg mediterer fortsat, da det er en rutine jeg har oparbejdet gennem nok tyveårs tid, men også fordi jeg stadig kan komme til, at udfordre min ryg eller fysik for meget. Det er faktisk når jeg glemmer, at jeg ikke endnu, er lige så stærk, som inden jeg blev syg.

Måske er det også, når jeg glemmer, at jeg ikke er ung, i mine tyvere længere, men faktisk 47 år.

Nå, men den healing og meditation er fantastisk, ganske enkelt!

 

Som et ekstra utilsigtet plus, har jeg forleden fået konstateret, at den overgangsalder jeg startede på tidligt, og som har givet mange af de helt klassiske karaktertræk (hedeture, ømme knogler, humørsvingninger og you name it) samt ingen østrogenproduktion i cirka 5 år, ingen æg til undfangelse og alt det der – jamen, den er stoppet!

Ja, jeg er gået u.d.! af overgangsalderen igen!

Personligt synes jeg dælme det er sjovt! Og jeg er sikker på at de to teens herhjemme, kun kan få lidt mere plads, nu hvor vi ikke er tre hormonbomber under samme tag. (For ikke at sige, Hr. Poulsen nok kan få det lidt lettere?)

 

Men som jeg skrev forleden, satte jeg et nyt healings-eksperiment i gang. Om at heale den grå stær, jeg har fået konstateret.

Nu kunne du måske tænke: -‘Dét der grå stær, dét er aldersbetinget!’ Men øjendoktoren fastslog, at i den henseende er jeg stadig for ung. Så grunden til jeg får grå stær, er en følge af mange, meget alvorlige angreb på mine øjne, særligt i mine unge dage. Interessant nok, havde jeg de truende angreb i de år, hvor jeg levede i et seksuelt voldeligt forhold!

Er jeg meget optaget af min alder? Hånden på hjertet, det synes jeg ikke. Men det er jeg vist alligevel (?) Der sker meget i min krop og min udvikling, og noget går pludselig tilbage til yngre alder, andet følger den almindelige aldring. Hm.

Jeg fik lige et måske for begejstret juhu! Over alt det sjove som sker med min fysik pt., at jeg kom til at overdrive side-cut lidt for meget. Dér kan jeg så se, jeg ikke er ung at jeg kan bære sådan en frisure.

Gudsketakoglov, for tørklæder! Skærmbillede 2015-02-05 kl. 10.01.30

Og det er jo bare hår – det vokser ud igen!

Pyt skidt – jeg har lidt at fnise ad!

 

 

 

 

 

 

 

Men tilbage til det med at heale grå stær.

Jeg har gjort de indledende research, og bestilt et par såkaldte ‘pinhole-glasses’ til at øve med. Når de lander i min postkasse, sætter jeg foto ind og meget mere om, hvordan foregår og om jeg kan integrere det i min hverdag.

Og jeg fik en masse fantastiske gode råd via Facebook, om at få fat i forskellige dygtige frontmovers inden for behandling af nedsat syn. Både healing, operation samt øjen-gymnastik-lignende træning.

Så der lander også snart en bog her på adressen, som jeg vil kloge mig på. Og også den bliver omtalt, fotograferet og vist frem her på bloggen.

Dvs. jeg er ikke landet på endnu, hvad det er jeg præcist vil gøre, for at heale mit syn. For tiden er jeg ved at samle overblik over, hvad der er af viden, jeg rent intutitivt skal gå  ind i.

 

Solen skinner big time uden for – solen er min reneste healing. Både den fysiske vi ser her på jorden. Og så den jeg tager kontakt til via meditationer.

 

Skriv hvis du har nogle tanker, spørgsmål, ideer, ønsker eller andet, omkring det her med at heale sig selv. Eller blive healet.

Vi kan så meget mere, end vi er blevet fortalt vi kan!

 

Big love – one love.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube